Георги Марков Доживях да видя стачка в Бавария! Терористи/трактористи навлязоха не

...
Георги Марков Доживях да видя стачка в Бавария! Терористи/трактористи навлязоха не
Коментари Харесай

Георги Марков: Терористи-трактористи превзеха Берлин и Мюнхен. Брюксел е в паника

Георги Марков

 

Доживях да видя стачка в Бавария! Терористи/трактористи навлязоха освен в Берлин, само че и в Мюнхен.

Уважаеми читатели,
Това че Нова тв и бТВ не предават националната стачка в Германия, не значи, че такава няма.

Не е за поверие, само че е реалност! Най-богатото и райско кътче в Европа - Бавария, ръководено десетилетия от Християн-социалния съюз на Великия Франц Йозеф Щраус, въстана.

Хиляди трактори на фермерите навлязоха освен в Берлин, само че и в баварската столица. Терористите, както Химика назовава трактористите, желаят оставката на Шолц. Още декември ревнха: по-добре тракторите, в сравнение с танковете.

Германия е в мега стачка. Персоналът на летища, пристанища, железопътни линии, рейсове излезе също в 24 часова стачка.

Според BBC хиляди полети са анулирани. Близо 380 000 пасажери са наранени от стачката.


На германците им писна от цените, които са до небесата. На фермерите пък напълно: не режете ръката, която ви храни, написа на някои плакати, откакто държавното управление замисля налог за техниката, маха им дотациите, с цел да има пари за изгубената война в Украйна. Тя, външната министърка Бербок, към този момент сподели, че не я интересуват немските гласоподаватели. Била поела ангажимент към украинския народ. За да се харесва, както галено обича да споделя, на Тони. Кой е той? Ами не е немец, а американец - Блинкен.

Германия е с дупка в бюджета от 60 милиарда евро, откакто конституционният съд забрани с решение разходването на средства в нарушаване на главния закон.

Германското икономическо знамение свърши, откакто свърши евтината съветска сила. Гръмнаха им Северния поток, а Шолц мълча с наведена глава. Затова партията му се срина на 14%. Землените са цялостна злополука - 11%.

Прочее, стотина фермери преди дни побеснели чакаха ферибота с връщащия се от отмора " зелен министър " на стопанската система Роберт Хабек. Искаха линч! Гледах фрагментите по унгарската телевизия. Полицията колкото да го избави, а той с ферибота зави назад. Хабек е прочут с две фамозни изречения: 1. Повръща ми се от думата национализъм. 2. Никога не съм знаел какво да върша с Германия.

Уважаеми читатели,
След като цялостен немски министър не знае какво да прави със страната си, а явно и министър председателят Шолц, дано аз да кажа: Да дадат оставки и да идва на власт Алтернатива за Германия, която е към този момент първа политическа мощ в бившето Германска демократична република и втора в цяла Германия.

Междувременно Брюксел е в суматоха написа Политико. ОРбан щял да стане ръководител на Европейски Съюз от месец юли. Жан Мишел влиза в листите за евродепутат. И юли би трябвало да даде оставка от поста. Ако не се избере бързо нов началник на Европейски Съюз, Орбан би трябвало краткотрайно да извършва длъжността, тъй като Унгария е Европредседател от 1 юли.

Защо бяга в европарламента Жан Мишел? Ами тъй като е остроумен и знае резултата от изборите в Белгия на 9 юни, които са три в едно Ще ги завоюва безапелационно десния Том Ван Грийкен, водач на партия Фламандски интерес. Така ще се роди нова страна Фландрия, която не желае повече африканизация и ислямизиран Брюксел.

Паника има в Брюксел и от обстоятелството, че новият австрийски канцлер обществено съобщи, че ще следва политиката на Виктор Орбан. Задава се готин тим министър председатели: Орбан, Вилдерс, Кикл, Грийкен, Бабиш, Янша!

И най-после: Брюксел е печален! Върховният съд на Съединени американски щати насрочи бързо делото против идиотщината в Колорадо Тръм да не играе в изборите. Датата е 8 февруари. Междувременно в Айова на протест Тръмп обществено още веднъж изрази възхищението си от Орбан.

Тръмп на Орбан заложи и Виктор няма да го изложи. Защото Орбан беше Тръмп, преди Тръмп да бъде Тръмп.

 

Инфо: PIK.bg със единодушието на създателя

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР